Szavazás

Friss topikok

1. évad 0. rész - Unaired Pilot

2012.06.16. 19:47 tanita

 

Igazi kuriózum a The Big Bang Theory "ősepizódja". Az alapszituációban óriási különbségek vannak, bár a poénok a megszokott stílusúak. Négy kocka helyett csak kettő van, Sheldon és Leonard. Raj és Howard egyszerűen nem léteznek. Helyettük egy Gilda (Iris Bahr) nevű hölgyemény erősíti a kockák táborát. Penny sincs, helyette van egy Katie-nk, és őt sem Kaley Cuoco, hanem Amanda Walsh játsza. Az eredeti koncepció az volt, hogy a női főszereplő egy kemény csaj, akiből majd a két kocka kihozza az érzékenyebb oldalát. A pilotot megtekintő közönség azonban úgy találta, hogy ennek a "hitvány nőszemélynek" távol kell maradni a két "cuki sráctól", így Katie karakterének távoznia kellett.

A pilot nem aratott sikert, az alkotóknak újra kellett azt írniuk. Az egyetlen dolog, ami működött, az Johnny Galecki és Jim Parsons párosa volt, így ők maradtak, a történet és a többi szereplő azonban megváltozott.

Dióhéjban: Leonard és Sheldon találkoznak egy lánnyal, Katie-vel az utcán, aki épp most szakított a barátjával, és nincs hová mennie. Leonard - Sheldon tiltakozása ellenére - meghívja magukhoz vacsorára, és felajánlja, hogy pár napig náluk maradhat. Katie le akarja rázni őket, de amikor rájön, hogy a srácok nem akarnak semmi rosszat tőle, mégis úgy dönt, hogy elfogadja az ajánlatot.

Mindenképpen érdemes megnézni! (Felirat sajnos nincs hozzá.)

A főcímdal nem a megszokott, helyette Thomas Dolby "She Blinded Me With Science" című dalát hallhatjuk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tbbt.blog.hu/api/trackback/id/tr63053723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása